Signs

Semaphore Signs, we maken niet alleen wapperend doek, maar zijn ook heel graag bezig met het ontwerpen en uitvoeren van complete communicatieprojecten in- en outdoor. We bieden innovatieve en effectieve signing oplossingen voor steden en evenemententerreinen. Van tijdelijke oplossingen voornamelijk gericht op evenementen, tot permanente signopdrachten voor steden en/of gebouwen.

We geven onze creativiteit de sporen en combineren dat met onze diepgaande kennis op het gebied van marketingcommunicatie en (sport)sponsoring. Eén van de partners van Semaphore komt zelf uit de evenementenwereld en weet als geen ander invulling te geven aan de behoefte aan heldere en aantrekkelijke communicatie van publieks- en bedrijfsevenementen.

Wij dagen je uit om de aankleding van het evenemententerrein niet als een sluitpost op de begroting te zien, maar als een mogelijkheid om waarde toe te voegen voor jouw partners en sponsors. Natuurlijk kunnen we aan de hand van een intake een op maat gemaakt aankledingsvoorstel maken voor je evenement. We hebben echter ook een aantal standaardoplossingen bedacht. Deze standaardoplossingen zijn ontwikkeld met een 3-tal uitgangspunten:

  • Efficient: Praktisch toepasbaar en scherp geprijst!
  • Effectief: impactvolle communicatie!
  • Design: mooi om te zien!

Maak uw keuze

×