Signs

Semaphore Signs is een onderdeel van onze onderneming dat zich richt op het ontwikkelen en implementeren van SIGN oplossingen voor steden en evenemententerreinen. Van tijdelijke oplossingen voornamelijk gericht op evenementen, tot permanente signopdrachten voor steden en/of gebouwen.

We laten ons bij de ontwikkeling van deze oplossingen leiden door onze creativiteit, maar zeker ook door onze diepgaande kennis op het gebied van marketing communicatie en (sport)sponsoring. Een van de partners van Semaphore komt zelf uit de evenementenwereld en weet als geen ander invulling te geven aan de signbehoefte van evenementen.

Wij dagen je uit om de aankleding van het evenemententerrein niet als een sluitpost op de begroting te zien, maar als een mogelijkheid om waarde toe te voegen voor jouw partners en sponsors. Natuurlijk kunnen we aan de hand van een intake een op maat gemaakt aankledingsvoorstel maken voor je evenement. We hebben echter ook een aantal standaardoplossingen bedacht. Deze standaardoplossingen zijn ontwikkeld met een 3-tal uitgangspunten:

  • Efficient: Praktisch toepasbaar en scherp geprijst!
  • Effectief: impactvolle communicatie!
  • Design: mooi om te zien!

Maak uw keuze

×