Onze klanten, partners en vrienden

We zijn ontzettend trots op de relatie die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd met onze klanten Een relatie die vaak nog beter als partnerschap benoemd kan worden. Hieronder geven wij een indruk met wie we samenwerken. Het is slechts een kleine selectie. Met vele individuen, bedrijven en instellingen hebben we inmiddels een mooie band opgebouwd. Meestal zakelijk, maar in aangenaam veel gevallen is die band, vanuit een gedeelde passie voor duurzaamheid en vlaggen, ook ontwikkeld tot een heel persoonlijke.

Blue flag

Sinds 2014 zijn we de trotse, wereldwijde vlaggenpartner van FEE Blue Flag (de Blauwe Vlag). De Foundation for Environmental Education (FEE) is een internationale organisatie gevestigd in Denemarken, die via haar programma’s streeft naar schone, veilige stranden. Milieu-educatie is daarbij een belangrijk onderdeel. Onze vlaggen wapperen op 4271 stranden en marina’s in 49 landen.

Aquabus

Waterbus biedt een bijzonder vervoersconcept binnen de regio Rotterdam en de drechtssteden, namelijk per boot! Zonder een belasting van wegen en spoor houdt Waterbus een netwerk van oeververbindingen in stand die jaarlijks zo’n 1,5 miljoen reizigers in hun vervoersbehoefte voorziet. Semaphore levert sinds 2015 alle vlaggen voor schepen en oevers.

Green Key Hotels

De Foundation for Environmental Education (FEE) gevestigd in Denemarken runt wereldwijd het Green Key programma. De Green Key is een wereldwijd erkend kwaliteitskeurmerk voor duurzame horeca-ondernemingen. Evenals het zusterprogramma Blue Flag, is ook het Green Key concept gericht op milieu-educatie. Semaphore levert voor de aangesloten landen de Green Key vlaggen en plaquettes.

Greenpeace

Voor milieuorganisatie Greenpeace maken we de vlaggen die op de schepen wapperen. Greenpeace heeft hier gekozen voor ons zeer sterke &SIGN doek, aangezien de omstandigheden waarin de vlaggen wapperen zeer zwaar zijn. De vlag is ontworpen door Danielle Brandt uit Duitsland. Haar ontwerp werd gekozen uit een groot aantal inzendingen die deel uitmaakten van een ontwerp wedstrijd.

 

 

 

Neem direct contact op

Enthousiast geworden? We worden ook graag jouw partner en helpen je met mooie projectrealisaties op doek! Hijs je eigen digitale seinvlag door het contactformulier hiernaast in te vullen of bel ons op 010 890 02 60. We seinen je direct terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×